Članice Foruma mladih Pozitivne Crne Gore Maja Maslovarić, Marija Martinović, Mileva Jovović i Tijana Maslovarić, učestvovale su na kampu „REACT 2016“, na temu NATO integracija, a u organizaciji Alfa Centra.
 

Predstavnice Foruma mladih Pozitivne Crne Gore Jovana Božović i Milena Božović prisustvuju “Forumu mladih lidera regiona (Regional Youth Leadership Forum)”, koji se održava od 25. do 28. marta u Novom Sadu. 

Clanica Predsjedništva Pozitivne Crne Gore dr Tamara Bajic i clan Gradskog odbora Glavnog grada Miloš Brajovic ucestvuju, od 5. do 7.decembra, na X Okruglom stolu Zelenih Centralne Evrope (CERT) u Becu.


Tokom prethodnog vikenda u Zagrebu je održana osnivačka konferencija regionalne Mreže stranačkih organizacija mladih – Political Youth Network, u okviru regionalnog projekta kancelarija Inicijative mladih za ljudska prava koja je članica Građanske alijanse, saopšteno je iz te organizacije.

Inicijativa je, kako navode, okupila na jednom mjestu preko 16 političkih partija iz regiona (Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija i Kosovo) potpuno različitih ideologija, koji su uspjeli da nađu zajednički domen kada su u pitanju vrijednosti i ideali za koje se trebaju zalagati skupa.

Predstavnice Foruma mladih Pozitivne Crne Gore, Jelena Milićević i Almira Babačić, učestvovale su na seminaru fondacije Konrad Adenauer, pod nazivom “Politička komunikacija” , koji se održao 16.-17.novembra u Budvi.

statut stranke i program stranke


Program Stranke

  Da bi se trasirao put slobodnom i razvijenom društvu, mora se str...

Program Stranke

STATUT STRANKE

    Ovim Statutom Pozitivna Crna Gora uređuje i utvrđuje: svoj naz...

STATUT STRANKE

© Copyright 2015 pozitivnacrnagora.me