Bivši predsjednik crnogorskog parlamenta Darko Pajović prisustvovaće sjutra nacionalnom molitvenom doručku čiji je domaćin američki predsjednik Donald Tramp, u Vašingtonu.

"Nakon naseg pojavljivanja ni vlast ni opozicija nisu ono sto su bili prije, sto je ocigledno. Pozitivna Crna Gora bila je katalizator sustinskih politickih promjena u Crnoj Gori. Zbog toga je platila visoku politicku cijenu, ali do promjena mirnim putem bilo je jedino moguce doci putem koji je prosla Pozitivna Crna Gora. Bio je to tezak put za partiju, ali ljekovit za Crnu Goru." , kaze Jasavić.

Jasavić je u intervjuu agenciji "MINA", na pitanje šta su na partijskim organima označili kao glavne razloge lošeg izbornog rezultata, kazala da je Pozitivna nakon parlamentarnih izbora 2012. pokrenula istinske promjene u državi, nakon 27 godina višestranačja.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović na kraju svog mandata organizovao je oproštajnu press konferenciju. Pajović je izrazio zahvalnost na saradnji u prethodnom periodu svim saradnicima iz Kabineta, kao i skupstinskim sluzbama bez izuzetka. 
 
Pozitivna Crna Gora se zahvaljuje članovima Savjeta na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj saradnji, kazala je zamjenica predsjednika Pozitivne, Azra Jasavić.
 
Kao što smo 27. januara, branili i odbranili državu Crnu Goru, danas treba da branimo i odbranimo demokratiju ove zemlje, izjavila je na press konferenciji zamjenica predsjednika Pozitivne, Azra Jasavić.
 

statut stranke i program stranke


Program Stranke

  Da bi se trasirao put slobodnom i razvijenom društvu, mora se str...

Program Stranke

STATUT STRANKE

    Ovim Statutom Pozitivna Crna Gora uređuje i utvrđuje: svoj naz...

STATUT STRANKE

© Copyright 2015 pozitivnacrnagora.me