Predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović tokom susreta sa generalnim sekretarom Parlamentarne skupštine NATO Dejvidom Hobsom ponovio je uvjerenje da punopravno članstvo Crne Gore u NATO garantuje mir i stabilnost države. 
 
Predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović učestvovaće na Evropskoj konferenciji predsjednika parlamenata država članica Savjeta Evrope, koja se 14. i 15. septembra održava u Strazburu. 
 
Predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović učestvovaće u Bratislavi na Interparlamentarnoj konferenciji za Zajedničku vanjsku i bezbjednosnu politiku (SFSP) i Zajedničku bezbjednosnu i odbrambenu politiku (CSDP). 
 
Potpredsjednica Vlade Azra Jasavić u četvrtak u Institutu za javno zdravlje u sklopu projekta unapređenja bolničke njege novorođenčadi i porodilja.
 
Potpredsjednica Vlade Azra Jasavić boraviće u srijedu, 3. avgusta u radnoj posjeti Tivtu.
 

Predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović obratiće se na godišnjem zasijedanju Parlamentarne Skupštine OEBS-a, u Tbilisiju, u Gruziji, koje nosi naziv “25 godina Parlamentarne saradnje: Izgradnja povjerenja kroz dijalog”. 

statut stranke i program stranke


Program Stranke

  Da bi se trasirao put slobodnom i razvijenom društvu, mora se str...

Program Stranke

STATUT STRANKE

    Ovim Statutom Pozitivna Crna Gora uređuje i utvrđuje: svoj naz...

STATUT STRANKE

© Copyright 2015 pozitivnacrnagora.me